Få 10 % på din ordre brug koden "NY10" ♡ GRATIS fragt ved køb over 399,- ♡ Levering 1-3 dage

Sådan reducerer du bekymringsrynken

Har du også 11 tal mellem brynene, så læs her:

HVORFOR FÅR MAN BEKYMRINGSRYNKEN?

Overdrevet spænding i frontalis, corrugator og procerus musklerne medvirker både til horisontale panderynker og vertikale rynker mellem brynene. En overaktiv frontalis, som konstant løfter øjenbrynene, påvirker også nabomusklen orbicularis oculi, som bliver underspændt og slap. Dette medfører løse eller hængende øjenlåg, asymmetriske øjne og manglende toning af øjenområdet generelt.

  MASSER MED ANSIGTSRULLER

  Masser med facerolleren over 11 tallerne i mellem brynene, gør det ca 2 min. morgen og aften, for at løsne de spændinger der sidder der.  Glow rolleren er super nem og hurtig at bruge. Se den lidt som en "alt i én" ansigtsrulle, der både sætter gang i blodcirkulationen med sin teksturende og fjerner væskeophobninger med sin glatte side.

  Tekstursiden (den nubrede ende af krystalrullen)
  Bruges de steder, hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen. Denne massageteknik giver ekstra næring til huden og en øget glød. Brug tekstur-delen der, hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv, som f.eks. over panderynken, kragetæerne, gamle acne ar, hals og hage.

  Den glatte krystal-ende
  Denne glatte krystal kender du sikkert fra de alm jaderuller og den bruges til blid lymfedrænage samt mod ømme ansigtsmuskler, og til at køle huden ned, efter du har brugt tekstur-delen. Lymfedrænage hjælper lymfevæsken kærligt på vej i den rigtige retning. Den fjerner væskeophobninger og affaldsstoffer fra ansigtet, og giver et rent og klart udseende. Når du afspænder ømme muskler i ansigtet, forebygger du rynker, idet de opstår af gentagne spændinger i ansigtet.

  Du finder Amethyst glow rolleren her

  MASSER MED GUA SHA

  Med en gua sha sten med teksturside kan du køre i et # over bekymringsrynken ca 10 gange og derfter trække stenen fra næseben og op til hårgrænsen, derefter fra midten af panden og helt ud til tindingen. Gentag fler gange i hver side.

  Bruger du den lille "fisk" gua sha kan du med fordel "ridse" lidt i rynkerne med halespidsen af fisken for at løsne op.

  Find fisken her