☀️Spar 10 % på din første ordre, brug koden "ny10" - GRATIS fragt ved køb over 399,- ☀️

Ren Lykke af Tina Lykkegaard ❤️

Naturlige økologiske produkter 🌿

Jeg er SÅ glad for at kunne præsentere produkterne fra Tina Lykkegaard på shoppen. Tina har mange års erfaring i udvikling af hudplejeprodukter og har skabt en serie med rene naturlige produkter, til dig der går op i hudpleje og økologi og gerne vil undgå en masse kemiske tilsætningsstoffer på din hud. Alle produkter er naturligvis parfume fri og så vidt muligt økologiske.

Prøv f.eks den fantastiske ansigtsglød olie, som tilfører så meget glød og liv til huden, så man næsten tror man har været på spa ophold allerde ved første påsmøring. Den kan du også med fordel bruge med din Gua Sha.

Jeg vil også fremhæve kropscremen , en lækker naturlig økologisk kropscreme som kan anvendes af hele familien og som er specielt god til tør eller irriteret hud, hvilket vi alle kan have her om vinteren.

 

Se alle de skønne produkter fra Tina Lykkegaard her

"Min mission er at lave så rene og naturlige produkter som muligt. Produkterne skal være effektive, milde og parfumefri, men de dufter som naturen har skabt dem. Olierne er uraffineret, koldpresset og så vidt muligt økologiske. Derfor kan farve og oliernes naturlige duft variere."

Tina lykkegaard
holistisk
hudterapeut