Bestil nu og få 10% rabat! Leveringstiden er lidt længere pga. ferie, men vi sender din pakke i uge 30. Vi sætter pris på din forståelse ❤️

Fillerina - Den første filler-kur til hjemmebrug - uden nål!

Fillerina® filler-kur

Den første dermo-kosmetiske filler, der anvendes på huden og ikke injiceres. Fillerina hjælper til at reducere rynker og linier og give mere volumen til læber og kindben.

Du bruger blot det medfølgende værktøj. Ved alle produkterne lægger en udførlig vejledning. Mange af mine kunder har allerede opnået fantastiske resultater med Fillerina, jeg er SÅ glad for at kunne vise og sælge produkterne på min shop. 

 

Fillerina 12HA Specific Zones produkterne

Fillerina 12HA Specific Zones er en ny og forbedret filler-gel med en unik kombination af 12 hyaluronsyrer, 3 kollagen- og 2 elastinmolekyler. Fillerina 12HA Specific Zones har en opstrammende effekt og sikrer optimal volumen til de områder der er særligt udsatte for rynker og volumentab.  

Fillerina 12HA Specific Zones er klinisk testet

 

 

FAQ

Hvor længe holder effekten af Fillerina® filler-kur?

En 14 dage filler-kur holder ca. 3-4 måneder, når du samtidig anvender Fillerina cremerne.

Hvilken grad er stærkest?

Fillerina 12HA Grad 5 indeholder det højeste niveau af de tolv forskellige hyaluronsyrer, især de mindste hyaluronsyrer, der trænger dybt ned i huden

Hvilken grad skal jeg bruge?

Det er meget forskelligt fra person til person. Mængden af hyaluronsyre, som huden har behov for, stiger med alderen - så jo ældre du er, jo højere grad Fillerina anbefaler vi at bruge

Må man bruge Fillerina filler-kur, når man er gravid eller ammer?

Fillerina filler-kur og cremer er på linie med almindelige traditionelle hudplejeprodukter og kan også anvendes, når du er gravid og/eller ammer.

Der findes mange hyaluronsyreprodukter på markedet, hvad gør Fillerina anderledes?

Fillerina indeholder flere forskellige slags hyaluronsyrer, der alle har forskellig molekylestørrelse og vægt. Jo mindre molekyle, jo længere kan hyaluronsyren trænge ned i huden.

Fillerina trænger derfor dybt ned i huden, både i epidermis og dermis, i modsætning til de fleste hyaluronsyreprodukter, der indeholder færre hyaluronsyrer og lægger sig på hudens overflade.

Med Fillerina opnår du dermed et mere markant og længerevarende resultat, med bedre udglatning af linjer og rynker og mere volumen til huden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har nu prøvet 2 produkter

Mine læber i en alder af 59 år, er ikke så fyldige og spændstige som de har været.
Fillerina 12HA specific Zones Lips &Mouth :
Mine læber blev markant finere, mere fylde og linier ikke så markante som før
Fillerina 12HA LIP Contour Cream:
Dette produkt er bare så fantastisk, utroligt fugt til både læber og omkring mund.
Har i flere år haft trælse revner i mundvigene, nu er de så godt som helet..juhuuuu

 

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg er virkelig overrasket over, hvor meget fylde og kontur, det har givet til mine læber. Har altid gerne villet prøve at få filler i min overlæbe - så hold nu fast, hvor er jeg glad for, jeg fandt og prøvede Fillerina først. Har brugt det i fire måneder morgen og aften, men så allerede resultater efter en god måneds tid.