Fri fragt i DK ved 399,- / Brug koden "ny10" og få 10 % rabat på din ordre

Om Gua-sha.dk

Gua-sha.dk startede i november 2020.

Jeg ville gøre det nemt og overskueligt at købe en ÆGTE Gua-Sha og komme igang med naturlig ansigtsbehandling derhjemme. 

For mig har brugen af Gua Sha virkelig gjort en forskel og Gua Sha massagen er blevet en ligeså naturlig del af mit daglige hudpleje, som at børste tænder. Jeg bruger ca 3 minutter hver morgen med en faceroller for at "vække" min hud, stimulere kollagenproduktionen og booste min glød.

Når jeg har lidt mere tid bruger jeg de forskellige Gua Sha sten. Jeg bruger en god naturlig olie, så stenen glider lettere på ansigtet. Efter jeg har brugt min Gua Sha påfører jeg min almindelige ansigtscreme eller facebalm uden af vaske olien af. Den lidt større gua sha sten kan bruges på kroppen til at afhjælpe f.eks appelsinhud på lårene, "mormorarme" eller minimere synligheden af ar.

Et lille tip er at tage sin gua sha med ind i sofaen foran tv'et og massere imens du ser en god netflix serie eller lign, det giver dig ro til en lidt længere massage fordi du ikke bliver utålmodig og så virker det bare endnu bedre.

Jeg samarbejder kun med leverandører, som jeg kan stå inde for, både hvad angår ægthed, kvalitet og bæredygtighed.

Fælles for leverandørerne der findes på Gua-sha.dk er at de er veldokumenterede, ægte krystaller og sten og økologiske olier.

Hvordan ved man at en Gua Sha sten eller roller er ægte og hvad betyder det ?

Markedet bugner af det jeg vil kalde uægte Gua Sha sten og ansigtsruller. Jeg ville aldrig købe og bruge en uægte sten fordi, for det første ved man ikke hvad stenen er lavet af og hvilke kemikalier der er brugt, for det andet kan rullernes metal indeholde nikkel og for det tredje er hele velvære delen ved at have en ægte krystal sten jo helt væk og giver bare ikke den samme gode følelse af velvære.

Det kan dog være svært at se og mærke forskel, hvis du er ny med Gua Sha, så derfor er din bedste garanti at købe sten, hvor der står en anerkendt leverandør bag. En tommelfingerregel er dog at stenen skal føles kold selv i en varm stue og ikke to sten skal være ens, da det jo er naturmateriale.

Jeg har brugt Gua Sha i et års tid nu og det føles virkelig godt og har givet mig et naturligt værktøj til at fjerne væske omkring øjnene, give ansigtshuden glød, løsne spændinger, afhjælpe hovedpine og stimulere huden, alle burde eje en gua-sha.

Jeg håber, at du har lyst til at prøve en af de flotte sten eller faceroller. Jeg pakker og sender dine varer afsted så hurtigt som muligt, ofte samme dag som du bestiller.

- Lizette