Få 10 % på din ordre brug koden "NY10" ☀️ GRATIS fragt ved køb over 300 kr

Om Gua-sha.dk

Gua-sha.dk

Vi vil gøre det nemt og overskueligt at købe en ÆGTE Gua-Sha og komme igang med naturlig ansigtsbehandling hjemme. 

For mig har brugen af Gua Sha virkelig gjort en forskel og Gua Sha massagen er blevet en ligeså naturlig del af mit daglige pleje, som at børste tænder. Jeg bruger ca 5 minutter hver morgen på at dræne og stimulere min hud og lymfer i ansigtet og på halsen - og det virker.

Jeg bruger en god naturlig olie, så stenen glider lettere på ansigtet. Efter jeg har brugt min Gua Sha påfører jeg min almindelige ansigtscreme uden af vaske olien af, det giver en frisk glød og en god start på dagen. Den lidt større gua sha sten kan bruges på kroppen til at afhjælpe f.eks appelsinhud på lårene, "mormorarme" eller minimere synligheden af ar.

Du kan f.eks tage din gua sha med ind i sofaen foran tv'et og massere imens du ser en god netflix serie eller lign, det giver dig ro til en lidt længere massage fordi du ikke bliver utålmodig og så virker det bare endnu bedre.

Jeg samarbejder kun med leverandører, som jeg kan stå inde for, både hvad angår ægthed, kvalitet og bæredygtighed.

Fælles for leverandørerne der findes på Gua-sha.dk er at de er veldokumenterede, ægte krystaller og sten og økologiske olier.

Hvordan ved man at en Gua Sha sten eller roller er ægte og hvad betyder det ?

Markedet bugner af det jeg vil kalde uægte Gua Sha sten og ansigtsruller. Jeg ville aldrig købe og bruge en uægte sten fordi, for det første ved man ikke hvad stenen er lavet af og hvilke kemikalier der er brugt, for det andet kan rullernes metal indeholde nikkel og for det tredje er hele velvære delen ved at have en ægte krystal sten jo helt væk og giver bare ikke den samme gode følelse af velvære.

Det kan dog være svært at se og mærke forskel, hvis du er ny med Gua Sha, så derfor er din bedste garanti at købe sten, hvor der står en anerkendt leverandør bag. En tommelfingerregel er dog at stenen skal føles kold selv i en varm stue og ikke to sten skal være ens, da det jo er naturmateriale.

Derfor har jeg startet shoppen GUA-SHA.DK , hvor du kan være sikker på at der kun findes de ægte varer.  Jeg ville også gerne afmystificere brugen af Gua Sha fra kun at være forbeholdt folk som går op i det spirituelle, til at den er for alle.

Jeg har brugt Gua Sha i et års tid nu og det føles virkelig godt og har givet mig et naturligt værktøj til at fjerne væske omkring øjnene, give ansigtshuden glød, løsne spændinger, afhjælpe hovedpine og stimulere huden, alle burde eje en gua-sha.

Jeg håber, at du har lyst til at prøve en af de flotte sten eller faceroller. Jeg pakker og sender dine varer afsted så hurtigt som muligt, ofte samme dag som du bestiller.

- Lizette 

 

 

A PURE MIND  -  CALMLISH -  NATURLIG OLIER - MIMIE OLIER - CRYSTALLOVE - EVOLVE - COOLA - SANZI BEAUTY