DK's største Gua Sha udvalg ✓ Levering med DAO & GLS ✓

Om Gua-sha.dk

Gua-sha.dk startede tilbage i november 2020.

Jeg ville gøre det nemt og overskueligt at købe en ÆGTE Gua-Sha og komme igang med naturlig ansigtsbehandling derhjemme.

Siden har sortimentet udvidet sig til også at omfatte et bredt udvalg af naturlige hudplejeprodukter, cupping, makeup og en masse andre nøje udvalgte produkter som jeg kan stå inde for og som trender i tiden.

For mig har brugen af Gua Sha og den korrekte hudpleje virkelig gjort en forskel og Gua Sha massagen er blevet en ligeså naturlig del af mit daglige hudpleje, som at børste tænder. 

Jeg samarbejder kun med leverandører, som jeg kan stå inde for, både hvad angår ægthed, kvalitet og bæredygtighed.

Fælles for leverandørerne der findes på Gua-sha.dk er at de er veldokumenterede, ægte krystaller og sten og økologiske olier.

Hvordan ved man at en Gua Sha sten eller roller er ægte og hvad betyder det ?

Markedet bugner af det jeg vil kalde uægte Gua Sha sten og ansigtsruller. Jeg ville aldrig købe og bruge en uægte sten fordi, for det første ved man ikke hvad stenen er lavet af og hvilke kemikalier der er brugt, for det andet kan rullernes metal indeholde nikkel og for det tredje er hele velvære delen ved at have en ægte krystal sten jo helt væk og giver bare ikke den samme gode følelse af velvære.

Det kan dog være svært at se og mærke forskel, hvis du er ny med Gua Sha, så derfor er din bedste garanti at købe sten, hvor der står en anerkendt leverandør bag. En tommelfingerregel er dog at stenen skal føles kold selv i en varm stue og ikke to sten skal være ens, da det jo er naturmateriale.

Gua Sha redskabet har givet mig et naturligt værktøj til at fjerne væske omkring øjnene, give ansigtshuden glød, løsne spændinger, afhjælpe hovedpine og stimulere huden, alle burde eje en gua-sha.

Jeg håber, at du har lyst til at prøve en af de flotte sten eller faceroller. Jeg pakker og sender dine varer afsted så hurtigt som muligt, ofte samme dag som du bestiller, men selvfølgelig er jeg ikke herre over hvad fragtfirmaerne har af leveringstider, så der vil jeg bede dig udvise tålmodighed.

God fornøjelse på shoppen.

- Lizette