DK's største Gua Sha udvalg ✅ Leveringstiden er lidt længere pga. ferie. Vi sætter pris på din forståelse.

Fillerina Sun Beauty

Solcreme der beskytter og plejer din hud på allerbedste vis.

Jeg har som en af de allerførste i Danmark fået lov til at præsentere Fillerina Sun Beauty serien.

Fillerina Sun er et højtbeskyttende solprodukt som indeholder UVA - UVB - UVC-solfiltre samt aktive ingredienser som plejer og booster og plejer din hud. Produkterne har den skønneste milde duft fra æteriske olier, er super lette at smøre ud og prisen er yderst fornuftig  - jeg er fan !

Hvilken solfaktor skal jeg vælge ?

Sun serien består af 8 produkter og fås fra SPF20 til SPF 50

  • Face Sun Cream, med Medium SPF 20 og Meget Høj SPF 50+ solbeskyttelse. 
  • Body Sun Milk, med Medium SPF 20 og Høj SPF 30 sol beskyttelse. 
  • Body Sun Spray, med Meget Høj Sol beskyttelse SPF 50+
  • Face-Body Aftersun
  • Face-Body Aqua Spray, forfriskende mist
  • Sun Stick - Meget Høj Solbeskyttelse til følsomme områder.

Sådan anvendes solcremerne

Sol produkter bør anvendes i rigelige mængder over hele ansigtet og/ eller kroppen mindst 15 minutter før solbadning, og påføres igen under solbadning. Gentag påføring efter du har været i vandet og tørret dig med et håndklæde
eller svedt, for at opretholde optimal sol beskyttelse. Ansigts solcremerne kan du med fordel anvende fra maj til september i stedet for din almindelige dagcreme.

Tips til en sund solbrun kulør

For en ensartet og intens solbrun kulør, og for at undgå risikoen for solskoldninger eller mere alvorlige langsigtede skader, er det klogt at følge disse råd:

1. Brug beskyttende cremer med en tilstrækkelig solbeskyttelsesfaktor (SPF), især på de dele af kroppen, som solen rammer, og gentag påføring ofte.

2. Begræns eksponeringen, når UV-indekset er højt
(omkring middagstid) eller ophold dig så meget som muligt i skyggen. 50% af 
UVB-strålerne når Jorden mellem kl. 11.00 og 15.00.

3. Solens stråler når nethinden, så beskyt dine øjne med solbriller med UV-beskyttelse. På den måde beskyttes øjnene og øjenområdet betydeligt, som ellers er ekstremt følsomme over for UV-stråler.

4. Drik rigeligt med vand for at undgå dehydrering.

5. Selv i vandet er du udsat for UV stråling: 95% af UV-stråler trænger igennem vandet; desuden reflekterer vandets overflade solens stråler, og derfor er det godt at beskytte huden med vandafvisende solprodukter ( Fillerina Sun er vandafvisende )

7. Når du vælger solbeskyttelse, bør du starte med en høj SPF i de første dage, og kan derefter sænke SPF i de efterfølgende dage.

8. UV-stråler passerer gennem skyerne;
du bør derfor beskytte huden, selvom det er overskyet, og det ikke er meget 
varmt. Uv-strålingen stiger, når du kommer op i højden.

9. Selv under parasollen rammes du af mere end 50% af alle UV-stråler.

10. Husk, at selvbrunerprodukter normalt ikke
beskytter mod UV-stråler.

11. Børn, især børn under tre år, bør ikke udsættes for solen uden tøj og hat, og bør aldrig udsættes for direkte sollys.

 

 

Solcreme er en afgørende del af en sund hudplejerutine, her er nogle af de vigtigste grunde til at bruge solcreme regelmæssigt:

Beskyttelse mod solskader: Solcreme hjælper med at beskytte din hud mod skadelige virkninger af solens UV-stråler, herunder forbrændinger, rynker, mørke pletter og tidlig aldring af huden. Ved at anvende solcreme kan du opretholde en sund og ungdommelig udseende hud.

Forebyggelse af hudkræft: Regelmæssig brug af solcreme kan bidrage til at mindske risikoen for at udvikle hudkræft, der er en af de mest almindelige former for kræft. Ved at blokere eller absorbere de skadelige UV-stråler reducerer solcreme risikoen for cellebeskadigelse og udvikling af maligne tumorer.

Bevarelse af hudens sundhed: Solcreme hjælper med at opretholde hudens sundhed ved at forhindre tab af fugt og reducere risikoen for tørhed, afskalning og irritation forårsaget af solen. Den beskyttende barriere, som solcremen skaber, hjælper med at bevare hudens naturlige fugtighed og sikrer en blød og glat tekstur.

Beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler: Solcreme beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. UVA-stråler trænger dybt ind i huden og er ansvarlige for aldring af huden, mens UVB-stråler er primært ansvarlige for forbrændinger. Ved at vælge en bredspektret solcreme kan du være sikker på at beskytte dig mod begge typer stråler.

Sikker solbadning: Solcreme giver dig mulighed for at nyde solen sikkert uden at bekymre dig om skadelige virkninger. Ved at bruge solcreme kan du opnå den rette balance mellem at nyde solen og beskytte din hud. Husk at anvende solcreme 15-30 minutter før eksponering og genanvende det regelmæssigt for at opretholde beskyttelsen.

Solcreme er en vigtig del af at opretholde en sund og beskyttet hud. Uanset om du er på stranden, i bjergene eller blot udsat for solen i hverdagen, bør du altid bruge solcreme for at bevare hudens sundhed og reducere risikoen for solskader og hudkræft.

Se alle vores solcremer her