DK's største Gua Sha udvalg ☀️ Levering med DAO & GLS ✓ Fri fragt ved køb over 499,- ✓

Naturlig hudpleje der virker !

SKIN SAP/ENS vision:

 Den gennemsnitlige person påfører op til 515 forskellige kemikalier på deres hud dagligt ifølge en nylig undersøgelse. "Hvordan? - Når vi bruger forskellige skønhedsprodukter og hvert enkelt indeholder en hel masse ingredienser, gode eller dårlige, er det umuligt at vide, hvad der virker, og hvad der ikke gør.
Sandheden er, at hudplejen nogle gange kan være problemet i stedet for løsningen. Alkoholbaserede parfumer, hårde rengøringsmidler og naturlige allergener fundet i æteriske olier kan alle ødelægge din hudbarriere og få den til at reagere uhensigtsmæssigt f.eks med tørhed, sensitivitet, udbrud af bumser eller eksem.
For at få det bedste frem i din hud er det nødvendigt at have kontrol over de ting, du påfører den.
En omhyggeligt udvalgt, enkel men effektiv rutine er alt, hvad huden har brug for.

 

 

SkinsSapiens har gjort det nemt for dig at vælge de rigtige produkter til netop din hudtype, følg guiden herunder:

 

Hudtype: Fedtet / kombineret 

Har du fedtet eller kombineret hud, skal du passe på med overdreven rensning, det kan nemlig svække din hudbarriere, hvilket kan forårsage rødme og udtørring. Som reaktion på den forårsagede tørhed kan huden endda svare igen ved at producere mere af de olier, der fjernes under rensningsprocessen, i et forsøg på at kompensere.

Nøglen til at bryde denne cyklus er at rense skånsomt og arbejde sammen med din huds olieproduktion i stedet for at forsøge at fjerne den og derefter fugte. Dette er grundlaget for en god hudplejerutine.

Der anbefales følgende produkter og rutine:

 


Hudtype: Tør

Tør hud er en hudtype mange kan identificere sig med specielt i vores nordiske klima. Enten får din hud ikke den fugt, den har brug for, eller også bliver den dehydreret på grund af tørt indeklima eller en dårligt fungerende hudbarriere. 

Denne rutine er til dig med tør hud:

 

Hudtype: Moden 

Vores hud gennemgår mange ændringer, når den udvikler sig med alderen. Tab af elasticitet, øget følsomhed forårsaget af udtynding og ændringer i pigmenteringen er normale fænomener. Du kan gøre meget for aldrende hud og nøglen er at arbejde sammen med din hud for at støtte dens sunde barrierefunktion i stedet for at ty til mere drastiske metoder.

En af de enkleste løsninger for at reducere synligheden af fine linjer og rynker er at sørge for, at huden er fyldig og velhydreret. Som en tør flod udstiller dehydreret hud linier og rynker. Ved at fylde huden ud med en sund dosis fugt og derefter bevare det, kan fine linjer og rynker synligt mindskes. 

Der anbefales følgende produkter til dig med moden hud:

  

Uanset din alder, køn eller hudtype er sund hud inden for rækkevidde og det med synlige resultater. En minimalistisk og bevidst tilgang til hudpleje er vejen frem. Og når mindre er mere, kan du gøre det uden at det behøver at koste dig en formue.

Se nogle af de flotte resultater fra personer, som har brugt produkterne i 2-3 uger 

 

Alle får en gratis læbepomade med første bestiling af Skinsapens produkter

( skriv første bestilling i beskedfeltet på ordren )

KØB HER