DK's største Gua Sha udvalg ✅ Leveringstiden er lidt længere pga. ferie. Vi sætter pris på din forståelse.

Evolve - økologisk vegansk hudpleje

Jeg er SÅ glad for at have fået Evolve på shoppen. Evolve er et naturligt hudpleje brand, som har specialiceret sig i at fremstille hudplejeprodukter af naturlige ingredienser helt uden kemi.


I serien finder du både ansigts og kropspleje og de skønneste serumer og olier og også mit absolutte favorit produkt:
Climate Veil tinted SPF 20 - light foundation, som er en let foundation med solfaktor 20 - den er let dækkende og giver en flot naturlig glød til dit ansigt.

Du kan se hele udvalget her 

eller læse mere om kvinden bag Evolve:

Jeg lancerede Evolve i 2009, inspireret af min egen sunde livsrejse og min tro på, at virksomheder bør gøre noget godt for andre, lige så vel som de skal vokse og tjene penge. Evolve er designet til at gøre det nemt for folk at tage små skridt hen imod at få en sundere og grønnere hverdag. Jeg har altid foretrukket naturlige og økologiske fødevarer og skønhedsprodukter fordi jeg kunne mærke at de gjorde gavn og hjalp mig på min egen rejse mod bedre hud.

 Jeg er meget involveret i tilblivelsen af ​​alle Evolve produkter sammen med mit team af produkteksperter. Jeg undersøger personligt hver ingrediens for at sikre, at den opfylder vores strenge retningslinjer og jeg håndterer også selv alle vores essentielle oliesammensætninger.

Da jeg først lancerede Evolve var det et meget lille foretagende, og vi arbejdede sammen med en britisk baseret produktionspartner. I 2014 besluttede jeg at åbne vores egne faciliteter for helt selv at fremstille vores håndlavede produkter i små partier. Dette gør det muligt for os at sikre, at vores produkter er af højeste kvalitet og vi kan maksimere friskheden af ​​de fine olier og cremer. Vi har nu et team på over 20 medarbejdere i produktion og support, der alle er dedikerede til det vi laver.

Jeg håber, du nyder at bruge dine produkter mindst lige så meget som jeg har nydt at skabe dem

- Laura