Få 10 % på din ordre brug koden "NY10" ♡ GRATIS fragt ved køb over 399,- ♡ Levering 1-3 dage

Hvilken Gua Sha skal du vælge ?

Valg af Gua Sha.

Gua Sha er blevet et rigtig populært alternativ til de skrappere ansigtsbehandlinger og det med god grund. Du kan virkelig opnå gode resultater uden brug af hverken botox, kemikalier eller andre unaturlige metoder.

GUA SHA TIL ANSIGTET

Med en gua sha massage kan du arbejde i hudens lag. Du kan stimulere bindevævet, dræne affaldsstoffer og uønsket væske til lymferne og øge blodcirkulationen og derved give huden mere glød og naturlig udrensning.

FORDELE VED FACE GUA SHA

 • Forbereder blodcirkulationen
 • Giver fornyet glød i huden
 • Reducerer rynker
 • Gør porerne mindre
 • Ansigtet genvinder elasticitet 
 • Fremmer hudens smidighed
 • Fjerner/mindsker mørke rander og poser under øjnenene

Køb Face Gua Sha her

GUA SHA TIL KROPPEN

Princippet bag krops Gua Sha teknikken er, at du gentagne gange skraber på et oliesmurt område med en Gua Sha. Man skraber i bestemte retninger feks. ud fra akupunkturpunkter og lymfebaner og påvirker på denne måde kroppens blodcirkulation og lymfesystem. Du kan arbejde på Celluite ved at løsne spændinger og ophobninger.

FORDELE VED BODY GUA SHA

 • Forbereder blodcirkulationen
 • Reducerer cellulite
 • Giver fornyet glød i huden
 • Giver fastere hud over tid
 • Styrker kroppens flow 
 • Mindsker smerter, spændinger og ophobninger

Køb Body Gua Sha her

HVILKEN GUA SHA STEN SKAL JEG VÆLGE ?

Billederne er eksempler, der findes selvfølgelig mange varianter af de viste på siden, vælg den sten du synes bedst om når du har sporet dig ind på formen.

FLOW GUA SHA OG FISK

Lymfedrænage og afspænding. 
Denne gua sha er designet til lymfedrænage, afspænding af ansigtets muskler samt stimulering af akupressur punkter for øget flow af energi i ansigtet. 

flow gua sha

GUA SHA MED RIFLET SIDE

Brug den glatte side til traditionelt Gua Sha massage og lymfedrænage, og siden med rifler til at skabe hudfornyelse og glød. Se tekstursiden som et viskelæder, der udvisker linjer, rynker og ar.

FACE ROLLER

Giver glød og liv. 
Det er en alt i én rulle, der både sætter gang i blodcirkulationen og fjerner væskeophobninger med sin glatte side, nem at bruge også når du ikke har så meget tid, da den kan bruges uden olie. Vælg en faceroller med riflet ende hvis du vil gå lidt dybere til værks.

GUA SHA HEART

Til massage og drænage

De hjerteformede gua sha er alround gua sha som kan fungere for de fleste, du kan både massere bindevævet og stimulere blodcirkulation ved at bruge de rigtige tekniker og dræne væske og affaldsstoffer med de glatte sider. Det er den gua sha de fleste vælger at have som deres foretrukne sten.

BODY GUA SHA

Når kroppen skal trimmes

Body gua sha skal du vælge hvis du primært vil arbejde med problemområder på kroppen f.eks lår og baller, celluites og løs hud på armene, med body gua sha kan du få fat i bindevævet og dræne til lymfesystemet efter endt massage.

Forskellen på 1. og 2. sorterings Gua Sha

Alle vores Gua Sha er håndfremstillet og i naturlig krystal, dvs ikke to sten er ens, hverken  i struktur eller farvespil. En 1. sorterings gua sha kan have små ridser eller afvigelser uden den er klassificeret som 2. sortering. I krystallernes struktur kan der være streger der ligner revner, dette er blot en naturlig del af strukturen stenen er født med.

En 2. sorterings Gua Sha afviger enten alt for meget på farveskalaen, eller har decideret et hak eller flere ridser på en kant eller flere og den kan have en smule afvigende form, feks en stump bue. Alle disse små skønhedsfejl har dog ingen betydning for sikkerheden og anvendelsen. Selv en 1. sorterings Gua Sha kan have en lille rids eller boble/revne på de store glatte flader.

Har ud en sensitiv hud vil vi altid anbefale dig at købe en 1. sorterings gua sha.

Se hele vores udvalg af Gua Sha sten samt facerollers

Er du stadig i tvivl ?

Send mig en sms 60726691 

eller en e-mail (kontakt@gua-sha.dk)

så guider jeg dig gerne til dit personlige valg 🌸

- Lizette