DK's største Gua Sha udvalg ☀️ Levering med DAO & GLS ✓ Fri fragt ved køb over 499,- ✓

Hvilken Gua Sha skal du vælge ?

Gua Sha - hvilken sten skal jeg vælge

Når du vælger din Gua Sha skal du først og fremmest synes den er flot, for ellers får du den simpelthen ikke brugt, dernæst skal du tænke på hvad det er din Gua Sha skal gøre for dig.

Gua sha sten er lidt af et vidundermiddel, der kan bruges til både muskelafspænding, væskedræning, til at reducere rynker og fine linjer i ansigtet samt cellulite, løs hud eller ar på kroppen.

GUA SHA TIL ANSIGTET

Med en Gua Sha sten til ansigtet kan du arbejde og massere i alle hudens lag. Du kan stimulere bindevævet, fjerne uønsket væske, arbejde på at mindske fine linier og rynker, samt øge blodcirkulationen og derved give huden mere glød og naturlig udrensning.

De mange fordele ved Ansigts Gua Sha massage:

 • Gua Sha massage forbereder blodcirkulationen
 • Giver fornyet glød i huden
 • Reducerer rynker og fine linier
 • Booster hudens naturlige kollagenproduktion
 • Dræner uønsket væske og minimerer hævelser
 • Fjerner/mindsker mørke rander og poser under øjnenene

Se vores store udvalg af Face Gua Sha her


Ønsker du at arbejde med spændinger på ryg og nakke, at få bugt med appelsinhud på baller og lår og / eller gøre dine arme mere tonede så skal du vælge en body gua sha. Body Gua Sha sten er generelt lidt større end Gua Sha til ansigtet og de har ofte en lidt anden form, der gør dem bedre egnende til større tryk og massage på kroppen.

 

GUA SHA TIL KROPPEN

Princippet bag krops Gua Sha teknikken er, at du gentagne gange skraber på et oliesmurt område med en Gua Sha. Man skraber i bestemte retninger feks. ud fra akupunkturpunkter og lymfebaner og påvirker på denne måde kroppens blodcirkulation og lymfesystem. Du kan arbejde på Celluite ved at løsne spændinger og ophobninger.

De mange fordele ved Body Gua Sha massage:

 • Forbereder blodcirkulationen
 • Reducerer cellulite
 • Giver fornyet glød i huden
 • Giver fastere hud over tid
 • Mindsker smerter, spændinger og ophobninger

Se vores udvalg af Body Gua Sha her

Gua Sha - hvilken variant ?

Billederne er eksempler, der findes selvfølgelig mange varianter af de viste på siden, vælg den sten du synes bedst om når du har sporet dig ind på formen.

GUA SHA MED GLATTE SIDER ( Emma, fisk osv )

Øjenomgivelser, lymfedrænage, sorte rande
Disse gua sha typer er designet til lymfedrænage, afspænding af ansigtets muskler samt stimulering af akupressur punkter. 

   

GUA SHA MED RIFLET SIDE ( Luna, Elise, Sculpt m.fl )

Brug den glatte side til traditionelt Gua Sha massage, lifting og lymfedrænage, og brug siden med takker til at udviske og give glød. Se tekstursiden som et viskelæder, der udvisker linjer, rynker og ar.

   

FACE ROLLER

Giver glød og liv - nemt og hurtigt.
En faceroller sætter gang i blodcirkulationen med det same, væskeophobninger reduceres og din hud får en flot glød og "lever". Den er nem at bruge også når du ikke har så meget tid, da den kan bruges uden olie. Vælg en faceroller med riflet ende hvis du vil gå lidt dybere til værks.

GUA SHA HEART ( Emma, a pure mind heart m.fl )

Til massage og drænage

De hjerteformede gua sha er alround gua sha som kan fungere for de fleste, du kan både massere bindevævet og stimulere blodcirkulation ved at bruge de rigtige tekniker og dræne væske og affaldsstoffer med de glatte sider. Det er den gua sha de fleste vælger at have som deres foretrukne sten.

BODY GUA SHA

Til spændinger i nakke og ryg, og mod cellulite

Body gua sha skal du vælge, hvis du primært vil arbejde med problemområder på kroppen f.eks lår og baller, cellulitis og løs hud på armene, med body gua sha kan du få fat i bindevævet og dræne til lymfesystemet efter endt massage.

 

HUSK OLIEN !

En god og naturlig ansigtsolie er et musthave til din Gua Sha ansigtsmassage, du finder et kæmpe udvalg af naturlige olier her på shoppen. Olien bevirker at din Gua Sha glider nemt over huden og gør massagen nemmere og mere effektiv, samtidig kan du med fordel købe en olie, som har egenskaber til din hudtype.

 

Brug altid en god naturlig olie til din ansigtsmassage. Alle vores olier er rene økologiske olier og kan alle bruges sammen med din Gua Sha både i ansigtet og på kroppen. Find den olie der passer til din hudtype ved at følge denne guide:

Hvilken olie skal jeg vælge 

 

Se hele vores udvalg af Gua Sha sten samt Facerollers  

 

Er du stadig i tvivl ?

Send mig en sms 60726691 eller en e-mail (kontakt@gua-sha.dk)

- så guider jeg dig gerne til dit personlige valg 

- Lizette