DK's største Gua Sha udvalg ✓ Levering med DAO & GLS ✓ Fri fragt ved køb over 499,- ✓

Hvad er Gua Sha og hvordan bruger man Gua Sha sten

Hvad er Gua Sha

Gua Sha er en æld gammel teknik, der stammer fra kina, hvor der skrabes på huden med forskellige teknikker for at forbedre hudens udstråling, øge blodcirkulationen og løsne spændinger. Med en Gua Sha kan du bl.a mindske hævelser, dræne væske, udviske fine linier og rynker og booste hudens egen kollagenproduktion * ( *kollagen er vigtig for hudens gendannelse af celler og er med til at holde huden spændstig og ung )

Gua Sha redskaber er oftest fremstillet i krystal da krystallen er blid ved huden og samtidig er smuk, hver krystal indeholder energier og vibrationer - vælg den krystal type du finder dig tiltrukket af.

 

Gua Sha er en over 2000 år gammel teknik, som er blevet populær igen fordi den er nem at bruge og helt naturlig.

 

Hvordan bruger man en Gua Sha sten

Gua Sha sten kommer i mange forskellige varianter med glatte og riflede sider,  som kan bruges til forskellige teknikker. Den mest kendte Gua Sha er den hjerteformede, som har en glat side og en hjerteformet ende. Med de glatte flader kan du skrabe på huden både med et let tryk for drænage og med et lidt fastere tryk for massage.

Den bølgede ende bruges der hvor du skal lidt mere i dybden med din massage og indadvendte buer er til for at hjælpe med at løfte og markere dit ansigt. Har din Gua Sha en riflet kant er den til at stimulere blodcirkulationen, arbejde på at udviske rynker og eventuelt booste dine læber.

Før din Gua Sha fra center af dit ansigt og udefter som vist her.

 

Hvad gør en Gua Sha

Gua Sha er en naturlig måde at booste din huds udseende på. Din hud bliver mere frisk at se på ved regelmæssig brug af Gua Sha. De vigtigste fordele er:

  • Gua Sha massage booster din huds egen kollagenproduktion
  • Gua Sha massage giver øget blodcirkulation og dermed glød til huden
  • Fjerner uønsket væske og mindsker hævelser
  • Reducerer synligt fine linier og begyndende rynker
  • Lindrer spændinger
  • Markerer dine kindben og strammer op

 Du får en synligt smukkere hud når du bruger Gua Sha regelmæssigt

Hvor ofte skal man bruge sin Gua Sha

Det er med Gua Sha metoden, som med alle andre skønhedsfremmende midler, det er ikke nok at købe dem, du skal også bruge dem og du skal bruge dem kontinuerligt for at skabe de bedste resultater.

Jeg anbefaler, at du bruger din gua sha sten eller faceroller minimum 3-4 gange om ugen for at skabe de ønskede resultater, hvad enten du arbejder på glød, ophobninger eller reduktion af rynker.

Personligt foretrækker jeg, at bruge min faceroller om morgenen i 5 minutter, der hvor jeg ikke har så meget tid og så bruger jeg min gua sha sten til en mere lang varig og grundig massage på 10-20 minutter ca hver anden aften.

Du opnår klart de bedste resultater ved at bruge gua sha'en hver dag, husk altid af slutte af med drænage ( blide strøg på siden af halsen ) og drik et stort glas vand.

 

Køb sættet her på siden og kom igang med det samme 

 

 

 

 

Se hele udvalget af gua sha sten her