DK's største Gua Sha udvalg ☀️ Levering med DAO & GLS ✓ Fri fragt ved køb over 499,- ✓

Opstram dit maveskind med Gua Sha metoden

Sådan laver du body gua sha på maven.

Har du lidt slapt maveskind efter vægttab eller børnefødsler eller du ønsker bare at stramme lidt op, så kan Body Gua Sha være noget for dig.

Body gua sha er en massagebehandling, der involverer brug af en Gua Sha, f.eks den store body gua sha i Rosakvarts, hvor du får en kropsolie med er helt genial. Du finder den her

For at udføre body gua sha på maven skal du først forberede huden ved at påføre len god olie eller lotion på området. Derefter tager du din Gua Sha og placerer den på maven i en vinkel på max 20 grader så en stor del af stenen rører ved huden.

Nu skraber du med din body gua sha langs huden med et let til medium tryk, hvilket skaber en glidende bevægelse.

Skrab fra midten af maven ud i mod siderne, eller oppe fra og nedad, således affaldsstoffer drænes ud i lymfesystemet. Følg bevægelserne fra illustrationen nedenfor, som er samme man bruger til tørbørstning.

Gentag skrabningen flere gange på hvert område af maven, indtil du har dækket hele området.

Body gua sha på maven kan også være særlig nyttig til at hjælpe med at reducere oppustethed, lindre mavekramper og forbedre fordøjelsen.

Blodcirkulationen øges og huden stimuleres til at øge kollagenproduktionen hvilket virker opstrammende.

Hvor ofte skal jeg lave body gua sha ?

Lav massagen 2-3 gange om ugen til at starte med og øg efter et par uger til 4-5 gange. Suppler gerne med tør børstning de dage hvor du ikke laver Gua Sha.

En god og billig tørbørste finder du her

 

Retning for massage - Gua Sha & Tørbørstning: