DK's største Gua Sha udvalg ✓ Levering med DAO & GLS ✓ Fri fragt ved køb over 499,- ✓

Slip af med puffy Eyes

Hævede øjne ?

Sådan slipper du af med Puffy Eyes, mine bedste tips og trick til hurtigt at dæmpe hævelser omkring øjnene.

Hævede øjenlåg og mørke rander kommer ofte om morgenen og kan enten skyldes for meget sukker eller salt i kosten eller nogle allergier. Hvad enten det er det ene eller det andet er det en ubalance i kroppen som du heldigvis fysisk og med gode teknikker hurtigt kan gøre noget ved.

MINDSK HÆVEDE ØJNE MED KULDE

Den hurtigste og nemmeste måde at slippe af med hævede øjne er at lægge noget koldt på dine hævede øjenlåg, f.eks en kold klud, iceglobes eller en gua sha eller faceroller, der har ligget i køleskab, så vil blodkarrene trække sig sammen og tvinge den ekstra væske væk fra øjenområdet.

Ice Globes

Læg dine Iceglobes på frys i ca 30 minutter eller på køl over natten. Brug dem efter du har afrenset din hud og puttet creme på, Globes glider over huden og køler ret effektivt hvilket hurtigt mindsker dine hævelser. Kør i cirkler omkring øjnene lige så længe du synes og slut også af med at køre iceglobes fra midt ansigt og ud og ned langs halsen.

Gua Sha

Rens dit ansigt og påfør en olie eller fugtighedscreme omkring øjnene. Vælg den gua sha du synes bedst om, jeg foretrækker selv Ellie Gua Sha i Bjergkrystal eller Emma i Rosakvarts til min øjenmassage

Anvend et let pres og kør din gua sha fra det indre hjørne af øjet udad langs øjenbrynet. Gentag på både øverste og nederste øjenlåg.

Skrab forsigtigt rundt om øjenområdet i cirkulære bevægelser, startende fra det indre hjørne og bevægende dig udad.

Skyl dit ansigt med koldt vand efter brug og påfør en fugtighedscreme eller øjencreme.

 

Faceroller

Brug en faceroller som eventuelt har ligget på køl, vælg en roller som har to glatte ender, den riflede ville jeg ikke bruge omkring øjnene. Kør fra øjenkrogen og udefter med den kølige ruller og dræner ned langs halsen

Øjencreme

Brug en god fugtgivende øjencreme eller et serum, der indeholder koffein som også hjælper med at trække blodkarrene sammen og mindske hævelser. 

Øjenmasker

De små fugtede masker placerer du under dine øjne og lader dem virke ca 15 minutter for at opfriske og opstramme dine øjenomgivelser for øjeblikkeligt resultat. Der findes mange forskellige på shoppen. Øjenmasker