DK's største Gua Sha udvalg ✓ Levering med DAO & GLS ✓ Fri fragt ved køb over 499,- ✓

Styrk din bækkenbund med krystal Yoni æg

Tør du tage skridtet mod et sundere og stærkere underliv?

Savner du at føle dig stærk og selvsikker, når du løfter, hoster eller nyser? Tør du tage skridtet og give krystal Yoni-ægget en chance? Det er mere end bare et glat stykke sten - det er et hemmeligt våben til en tonet bækkenbund!

Krystal Yoni-ægget er skabt til at hjælpe dig med at målrette og tone din bækkenbund, hvilket kan have en dybt positiv indvirkning på din fysiske sundhed og din sensuelle nydelse. Uanset om du har oplevet bækkenrelaterede udfordringer eller blot ønsker at forbedre din kerne styrke, kan dette æg være nøglen til at nå dine mål. 

Hvad er Yoni æg godt for ?

Ved regelmæssig træning med krystal Yoni-ægget kan du opleve forbedret blærekontrol, reduceret inkontinens og øget seksuel tilfredshed. Dine muskler vil blive mere tonede, og du vil føle dig mere selvsikker og i kontrol.

Men krystal Yoni-ægget handler ikke kun om fysisk styrkelse. Det er også et symbol på empowerment og selvkærlighed. Ved at investere i dit velvære viser du dig selv den omsorg, du fortjener.
Tør du give det en chance og se, hvordan det kan hjælpe dig med at styrke din bækkenbund og føle dig mere selvsikker i din krop? Krystal Yoni-ægget er din genvej til en stærkere dig.

Hvilken størrelse Yoni æg skal jeg vælge ?

De tre størrelser af Yoni-æg, S (lille), M (mellem) og L (stor), er tilpasset forskellige behov og erfaringsniveauer. Her er en beskrivelse af hver størrelse og hvem der typisk bør vælge hvad:

S (lille):

Størrelse:  S-ægget omkring 3 cm længden og 2 cm i diameter

Anbefales til: Dette er ideelt for begyndere eller dem med en sensitiv bækkenbund, der ønsker at starte med mild træning. Det kan også være velegnet til kvinder, der ønsker at fokusere på mere præcis målretning af mindre muskelgrupper og som er meget trænede, fordi de vil opleve det er sværere at klemme og holde det lille æg.

M (mellem):

Størrelse: M-ægget er omkring 3,5 cm i længden og  2,5 cm i diameter

Anbefales til: Denne størrelse er et godt valg for de fleste kvinder, der allerede har lidt erfaring med Yoni-æg-træning eller dem, der ønsker at udfordre deres bækkenbundsmuskler en smule mere. Det er et alsidigt valg, der passer til de fleste behov også begyndere.

L (stor):

Størrelse: L-ægget er  4,5 cm i længden og 3 cm i diameter

Anbefales til: Større æg er velegnede til erfarne brugere, der ønsker en mere avanceret udfordring for deres bækkenbundsmuskler. De kan være nyttige for kvinder, der ønsker at træne intensivt eller har tidligere erfaring med større størrelser. Eller til dig der har født børn.

Er Yoni æg sikre at bruge ?

Alle vores Yoni-æg er med snor og det er en praktisk måde at anvende disse æg på, da snoren giver dig bedre kontrol og nem fjernelse. 

Snoren gør det muligt for dig at indsætte og fjerne ægget på en mere præcis måde. Du kan trække i snoren for at placere ægget, og når træningen er færdig, kan du nemt fjerne det ved at trække i snoren. Dette minimerer risikoen for at miste ægget inde i din krop eller have svært ved at fjerne det.

Hvilke forholdsregler skal jeg tage ved brug af Yoni æg ?

For at sikre, at yoni-æg med snor er sikre at bruge, er det vigtigt at følge nogle grundlæggende retningslinjer:

Vask dine hænder omhyggeligt før og efter brug.

Sørg for, at ægget er ordentligt rengjort og steriliseret før brug, f.eks med almindelig håndsprit eller vand og mild sæbe

Start med korte træningssessioner, inden du gradvist øger tiden.

Lyt altid til din krop og stop, hvis du oplever ubehag eller smerte.

Hvis du oplever vedvarende ubehag eller problemer med at fjerne ægget, bør du søge rådgivning fra en sundhedsprofessionel.

Det frarådes at bruge Yoni æg når du er gravid eller når du har menstruation.

 

Yoni egg 

Yoni egg fås i mange smukke krystal typer i 3 størrelser

Gå til udvalget