DK's største Gua Sha udvalg ✓ Levering med DAO & GLS ✓

Tørbørst din hud med en ion tørbørste

Ion Tørbørstning - er det værd at prøve ?

Ja, det vil jeg mene, du kan faktisk børste dig til en blødere og smukkere hud og minimere både cellulite og slap hud, samtidig med at du får en følelse af velvære i hele kroppen.

En ionisk tørbørste har den fordel, at den kombinerer børstning med ion-teknologi for at give flere fordele for huden - læs med her:

Hvad er en ion børste ?

En ion tørbørste er en kropsbørste som udsender negative ioner, der har en gavnlig virkninger på huden. Kernen i børsten er bronzehår. Fordele som forbedret blodcirkulation, reduktion af cellulite og en mere glat og sund hud er nogle af dem du kan opleve.

Hvad er fordelene ved en ion tørbørste ?

  • Døde hudceller fjernes: Børstning med en ionisk tørbørste hjælper med at fjerne døde hudceller og ophobet snavs på hudens overflade. Dette kan forbedre hudens udseende og tekstur ved at fremme cellefornyelse og reducere tilstopning af porer.
  • Øget blodcirkulation: Børstning af huden med en ionisk tørbørste  stimulerer blodcirkulationen. Forbedret blodgennemstrømning betyder, at hudcellerne får mere ilt og næringsstoffer, hvilket fremmer en sundere og mere strålende hud.
  • Reduktion af cellulite: Regelmæssig brug af en ionisk tørbørste kan hjælpe med at reducere forekomsten af cellulite. Ved at øge blodcirkulationen og fremme lymfedrænage kan børstningen også medvirke til at nedbryde fedtceller og forbedre hudens udseende.
  • Afbalancering af hudens pH-niveau: Ioniske børster har en positiv effekt på hudens pH-niveau. Det er vigtigt for at bevare en sund hudbarriere og forhindre overdreven tørhed eller fedtede områder, det kan tørbørsten hjælpe dig med.
  • Afskalning af kemikalier: Ved brug af en ionisk tørbørste kan du potentielt hjælpe med at fjerne overskydende olier, toksiner og kemikalier fra hudens overflade, hvilket kan være gavnligt for personer, der opholder sig i forurenede områder eller bruger mange hudplejeprodukter.

Køb din her