GRATIS FRAGT ved køb over 300 kr - 10 % rabat på din første ordre med koden “ NY10 “

Væk med appelsinhud

Sådan arbejder du med din Body Gua Sha, for at mindske cellulite

1) Anvend lidt olie eller creme på det område, som du ønsker at arbejde på. Brug gerne Body Gua Sha'en til at smøre olien ud på huden.

2) Start med at skrabe med et medium tryk nedefra og op i lymfens retning (mod hjertet). Du arbejder altid i samme retning som lymfen, derfor er det vigtigt, du ikke skraber frem og tilbage men laver ét langt skrab. Du skal lave 20-60 skrab det samme sted, inden du bevæger dig videre til næste. 

De gentagne skrab skaber et vakuum under huden, som trækker affaldsstoffer op til overfladen fra bindevævet, så de kan blive udskilt via lymfen. Det skal være et mediumfast tryk, men det må ikke nødvendigvis gøre ondt. De steder hvor der er spændinger og stagnering, vil det dog gøre lidt ondt.

3) De steder med ophobninger og cellulite kan du bruge bølgeenden, ved at skrabe op og ned i et rask tempo og medium tryk. Denne teknik løsner op og virker udglattende.

4) Har du meget spændte områder, hvor det nærmest ser ud som om der er linjer eller en elastik omkring området, kan du bruge enden, til at "grave" blidt op og ned over linjen indtil du mærke det afspænder blidt. Det kræver en del behandlinger at reducere disse linjer, men start blidt ud, da denne teknik laver blå mærker. Husk det aldrig må gøre ondt, men det vil altså være lidt ømt her.

Hvis der er affaldsstoffer/spændinger/stagnering, bliver huden rødspættet - måske endda blå, grøn, lilla eller sort. Men fortvivl ikke, det er helt normalt og OK, for de blå mærker er et tegn på, at du har arbejdet det rette sted. Men hellere gøre det lidt mindre, lidt blidere, over længere tid - fremfor 1 times dybdegående Body Gua Sha, hvor du er blå i en uge efter.

VARIGHED OG GENTAGELSE

Du kan lave Body Gua Sha dagligt, eller hver anden dag, indtil du er tilfreds med resultatet. De fleste kan se forskel efter få gange behandling, men det tager typisk nogle måneders regelmæssig behandling inden celluliten er markant mindre. Efter et par uger vil du dog opleve færre spændinger samt blødere og glattere hud.

Du finder vores body gua-sha sten lige her: Body Gua Sha udvalg