DK's største Gua Sha udvalg ✅ Leveringstiden er lidt længere pga. ferie. Vi sætter pris på din forståelse.

Om krystaller og natursten

 

Hos Gua-sha.dk fører vi kun ægte natursten og krystaller, som er smukke og helt unikke i forskellige farver og nuancer. Du kan altid kende en ægte sten på at den er kølig selv i en varm stue og ikke to sten er ens. I de naturlige Gua Sha sten er der ligeledes ikke to sten der er ens og der kan forekomme små struktur forskelle.

Således kan der f.eks i en rosa kvarts Gua Sha godt gemme sig små nister af sølv eller sort og de Jade grønne kan være helt over i hvide nuancer osv. Alle vores Gua Sha er desuden håndslebne så de vil være forskellige i facon og form. Så ledes kan du ikke forvente at to Gua Sha sten er helt ens, præcis på samme måde som du ikke finder to nøjagtig ens sten på stranden.

Hvad er en krystal 

"En krystal er et fast stof hvor de indgående atomer, molekyler eller ioner er ordnet i et gentagende mønster i alle rumlige dimensioner..”
(kilde: wikipedia)

Krystallers egenskaber:

Krystaller  er i tusindvis af år blevet brugt til at lindre symptomer samt beskytte og tiltrække gode ting til mennesker. Krystallerne er bl.a. blevet brugt i den 5000 år gamle kinesiske lægevidenskab samt i den indiske ayurvediske medicin. 

Krystallernes egenskaber er baseret på tusindvis af års erfaring, men er ikke videnskabeligt dokumenteret.

Brug altid din intuition og vælg en krystal der tiltaler dig eller læs mere om deres egenskaber og lad dig inspirere her.

BJERGKRYSTAL ( Klar hvid sten, men kan indeholde mange farver )

Kommunikation, hukommelse, renselse

Bjergkrystal har mange gode egenskaber, generelt fjerner den alle blokeringer både fysisk og mentalt. Bjergkrystal bruges til at filtrere negativer energier og er specielt god til meditation. Giver en følelse af en samlet helhed for krop og sjæl, samhørighed og fredelig tilstand.

Stjernetegn: Alle

SODALIT ( blå nuancer )

Samarbejde, ro balance

Sodalit er god til drænage og hvis du har ophobet væske. Sodalit øger følelsen af fred og ro og gør dig klarsynet.
Sodalit er god for hjertet, organer, immunforsvaret, stofskifte og blodtryk. Den hjælper til at opnå succes og hjælper til gode positive dage.

Stjernetegn: Skytte

AMETYST ( Lilla nuancer )

Beroliger, spirualitet, intuitivitet

Amethyst har en rensende effekt både på krop og sjæl. Den virker beroligende og skaber orden i kaos. Giver større visdom og indsigt og hjælper spirituelt med at åbne for det 3. øje. Amethyst styrker den intuitive sans, den gode mavefornemmelse og til at stole på sanserne. 

Stjernetegn: Fisk, Jomfru, Stenbuk, Tvilling, Vandmand

ROSAKVARTS ( Lyse rosa nuancer )

Kærlighed, selvkærlighed, afstressende

Rosakvarts er en blid krystal, som står for ro, kærlighed og harmoni.
Den er god til alle hudtyper også fælsom hud, afhjælper stress, mareridt og urolig søvn. Rosakvarts hjælper med at finde ægte kærlighed og styrker dit selvværd gennem dens blide kærlige energier.

Stjernetegn: Tyr, Vægt

AVENTURIN ( Grønne toner )

Kærlighed, eventyr, held

Aventurin er en rigtig vitalitets krystal. Aventurin repræsenterer lethed, eventyr og sunde tanker.  Det er en lykkekrystal er kendt for at skabe held i alle processer i livet. På huden virker Aventurin beroligende og styrkende. Aventurin styrker dit helbred, susen for ørerne og milde hudproblemer.

Stjernetegn: Vædder

JADE ( Fra helt lys pastel grøn til mørk grøn nogengang med nister af sort )

Kærlighed, realisme, sundhed

Jade er kendt for at styrke selvtilliden, bringer kærlighed, rigdom og sundhed og velegnet mod stress. Jade er også kendt for at være en udrensende sten, den er beroligende ved nervelidelser og god til udrensning. Stenen beskytter også mod negative tanker og beroliger

Stjernetegn: Vædder, Tyr, Vægt

FLUORIT ( Halvgennemsigtig med grønne og lilla toner )

Styrke, energi, healing

Flourit hjæper med at skabe ro, så der er plads til klarhed, fokus og overskud kan lande. Regnbueflurit hjælper med at stimulere hudfornyelsen og virker healende på alle områder af kroppen

Stjernetegn: Fisk, Stenbuk

MOOKAITE ( Blanding af varme farver som rød, gul og lilla )

Stabilitet, posetivitet, beroligende

Mookaite giver stabilitet. Virker beroligende på bekymringer og frygt, den hjælper os videre i fastlåste situationer. På huden er den god for reproduktion af celler og god for immunsystemet.

Stjernetegn: Løve

OBSIDIAN ( Sort )

Sandhed, ærlighed, udholdenhed


Giver huden ekstra beskyttelse mod stråling og forurening både energimæssigt, følelsesmæssigt og fysisk. Bringer succes, lykke og held og vækker den indre retfærdighedskriger.  Den vulkanske sten bruges mod stress, spændinger og de fysiske stagneringer, der sker i huden som resultat af ophobede spændinger. Ligesom den er god mod fordøjelsesproblemer.

Stjernetegn: Skytte, Jomfru

AGATE  ( Grå )

Handlekraft, selvsikkerhed, mod

Agate hjælper os med at finde den sande værdi i livet. Sindet lysnes og tankerne vendes. Hjælper med at gennemskue hvordan drømme kan blive til virkelighed og gør os handlekraftige. Agate er god ved problemer med de øvre luftveje og har en god virkning på øre problemer samt på fordøjelsesproblemer.

Stjernetegn: Tvilling, vandmand

 

HVILKEN KRYSTAL ELLER STEN SKAL JEG VÆLGE?

Vi anbefaler at du vælger den krystal som du synes er pænest og som tiltrækker dig mest. 

Hvis du ikke tror på energien i stenen, så kan vi betrygge dig med at sige at funktionen af ruller og gua sha er næsten ens. Dvs øget lymfestimulering og blodcirkulation i huden virker lige meget om det er stimuleret med kvarts, aventurin, jadesten eller andre krystaller, så du kan blot vælge den du synes er pænest. 

Se også: Hvilken Gua Sha skal jeg vælge