Gratis fragt ved køb over 300 kr • Brug koden NY10 og få 10 % rabat på din første ordre

Om krystaller og natursten

Hos Gua-sha.dk fører vi kun ægte natursten og krystaller, som er smukke og helt unikke i forskellige farver og nuancer. Du kan altid kende en ægte sten på at den er kølig selv i en varm stue og ikke to sten er ens. I de naturlige Gua Sha sten er der ligeledes ikke to sten der er ens og der kan forekomme små struktur forskelle.

Således kan der f.eks i en rosa kvarts Gua Sha godt gemme sig små nister af sølv eller sort og de Jade grønne kan være helt over i hvide nuancer osv.

Hvad er en krystal ?

“En krystal er et fast stof hvor de indgående atomer, molekyler eller ioner er ordnet i et gentagende mønster i alle rumlige dimensioner. Mange stoffer på væskeform vil danne krystaller når de som følge af ændringer i temperatur eller tryk omdannes til faste stoffer.”
(kilde: wikipedia)

Krystallers egenskaber:

Krystaller  er i tusindvis af år blevet brugt til at lindre symptomer samt beskytte og tiltrække gode ting til mennesker. Krystallerne er bl.a. blevet brugt i den 5000 år gamle kinesiske lægevidenskab samt i den indiske ayurvediske medicin. I det gamle Egypten og Grækenland  knuste og påsmurte man krystaller til make-up og som beskyttelse i krig. 

Krystallernes egenskaber er baseret på tusindvis af års erfaring, men er ikke videnskabeligt dokumenteret.

Brug din intuition og vælg en krystal der tiltaler DIG eller læs mere om deres egenskaber og lad dig inspirere her.

BJERGKRYSTAL ( Klar hvid sten, men kan indeholde mange farver )

Bjergkrystal er mangesidet og kan bruges af alle. Den er særlig god til dig, der har brug for klarhed og fokus i en verden fyldt med alt for mange valg, muligheder og krav. Bjergkrystal hjælper med at samle dine tanker et sted og virker afklarende samt rensende på krop og sind.

SODALIT ( blå nuancer )

Er særdeles god til drænage, når du vil stimulere lymfesystemet f.eks. ved hævede øjne eller væskeophobning eller urenheder i huden.
Den er til dig, der har brug for at lære at sætte grænser og sige fra. Samt slippe gammel frygt der holder dig tilbage. Dens energi giver en følelsestilstand af tillid, ro, orden, mod og overblik.

AMETYST ( Lilla nuancer )

Ametyst er den dyreste sten i kvarts familien, den er til dig, der har brug for ro i en travl hverdag. Den har en rensende effekt på krop, sind og hud. Ametyst bruges ofte ved søvnproblemer og derfor god at opbevare i soveværelset eller under hovedpuden. På huden har den en rensende effekt.

ROSAKVARTS ( Lyse rosa nuancer )

Rosakvarts er en blid krystal, som står for ro, kærlighed og harmoni.
Den er til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. God til alle hudtyper og også til følsom hud.

AVENTURIN ( Grønne toner )

Aventurin er en rigtig vitalitets krystal. Aventurin repræsenterer lethed, eventyr og livsenergi. Det er en lykkekrystal er kendt for at skabe held i alle processer i livet. På huden virker Aventurin beroligende og styrkende.

JADE ( Fra helt lys pastel grøn til mørk grøn nogengang med nister af sort )

Jade er kendt for at styrke tålmodigheden og velegnet mod stress. Jade er også kendt for at være en udrensende sten. Den sætter gang i kroppens naturlige filtreringssystem og hjælper med at fjerne affaldsstoffer. Stenen beskytter også mod negative tanker og beroliger

FLUORIT ( Halvgennemsigtig med grønne og lilla toner )

Hjælper med at skabe ro, så der er plads til klarhed, fokus og overskud kan lande. Regnbueflurit hjælper med at stimulere hudfornyelsen og vi elsker at bruge den til smårynker og ujævn hudtone. 

MOOKAITE ( Blanding af varme farver som rød, gul og purple )

Mookaite er en dybt healende og groundende krystal som hjælper os med at holde os evigt unge i sindet. Derfor bruger vi den i alle vores lifting facials. 

 

HVILKEN KRYSTAL ELLER STEN SKAL JEG VÆLGE?

Vi anbefaler at du vælger den krystal som du synes er pænest og som tiltrækker dig mest. 

Hvis du ikke tror på energien i stenen, så kan vi betrygge dig med at sige at funktionen af ruller og gua sha er næsten ens. Dvs øget lymfestimulering og blodcirkulation i huden virker lige meget om det er stimuleret med kvarts, aventurin, jadesten eller andre krystaller, så du kan blot vælge den du synes er pænest.