Gratis fragt ved køb over 300 kr • Brug koden NY10 og få 10 % rabat på din første ordre

Sådan bruger du din Gua Sha


Gua Sha ansigts behandling er naturligvis individuel, men her er nogle ideer til hvordan du kan føre din Gua Sha. Start altid med at påføre en naturlig olie på huden, 2-3 dråber er som regel nok. 

Du kan selvfølgelig stå foran spejlet og føre gua-sha'en som en del af dit aften eller morgen ritual.

Men her er nogle fif til hvor du ellers kan bruge den, tag den f.eks med ind i sofaen og brug den imens du ser du ser tv, på den måde giver du ofte dig selv lidt flere minutter fordi du ikke mister tålmodigheden.

Du kan også tage din gua-sha sten med i karbad og lave din ansigtsmassage imens du nyder det varme bad, mulighederne er mange.

 1. Start med at åbne op ved at stryge nogle gange under dine nøgleben foran på brystet. Begynd derefter på højre side af ansigtet, da det er sådan, at energi traditionelt menes at flyde.
 2. Det er vigtigt at du lægger din Gua Sha i en vinkel med så stor en flade på ansigtet som muligt.
 3. Start med at stryge op over ansigtet ved hjælp af gua sha siden i lige linjer fra hagen op og ud over kinderne.
 4. Stryg derefter opad og udad over det samme område ved hjælp af en zigzag-bevægelse.
 5. Start ved hagen og træk op ad kæben.
 6. Brug den lange buede side af Gua Sha'en og stryg forsigtigt over og udad fra næsesiden under øjnene, slut i fordybningen foran øret og stimuler lymfen der et par gange.
 7. Brug den lange buede side til at stryge fra midten af ​​panden og udad.
 8. Masser mellem brynene med enten flad eller spids side.
 9. Gentag denne proces på venstre side af ansigtet.
 10. Ved begyndende rynker er det godt at målrette, ved at strække huden på hver side af rynken og derefter massere langs rynken i en zigzag-bevægelse med den spidse ende af gua shaen. Dette giver stærk cirkulation til bunden af ​​rynken.
 11. Afslut altid din massage med at drænere til lymfen med blide lette strøg. Træk forsigtigt fra næsen og ud omkring øret og derefter ned ad halsen, her er det kun vægten fra stenen der gør arbejdet du skal ikke trykke til. Herved dræner du affaldsstoffer og væske der er hobet op under huden under massagen.

        Rigtig god fornøjelse

Læs også: Hvor ofte skal jeg Gua Sha