DK's største Gua Sha udvalg ✓ Levering med DAO & GLS ✓

Sådan bruger du din Gua Sha


Gua Sha guide 

Det er nemt at komme i gang med Gua Sha, og herved se resultaterne med egne øjne. Gua Sha er en individuel behandling, så vi anbefaler at du prøver dig. På denne måde kan du finde den helt rigtige rutine, den som passer bedst til din personlighed og livsstil. Mere inspiration til mulighederne med Gua Sha, kan du finde på vores hjemmeside. Her har vi artikler, som giver dig tips og tricks til effektiv og naturlig hudpleje.

Hvad er en Gua Sha behandling?

Gua Sha er en teknik, som har været anvendt i årtusinde. Her øger man blodcirkulation, hvilket giver øget glød, modvirker rynker, modvirker poser under øjnene, og så giver Gua Sha behandlinger et friskere og sundere udseende. 

Gua Sha kan bruges over hele kroppen, eller på bestemte områder. Flere undersøgelse har påvist gode resultater, når der bruges ægte Gua Sha. Hos gua-sha.dk finder du udelukkende Gua Sha af højeste kvalitet, så du er sikret optimale resultater af din behandling. Kort sagt virker Gua Sha ved, at huden masseres med stenene, som er fremstillet af forskellige krystalformer. Dette medfører øget blodcirkulation, og herved tilføres flere næringsstoffer til de behandlede områder.

Gua Sha behandlingen er også med til at dræne lymfekirtlerne, så man undgår ophobning af lymfe væske. Kombinationen af øget blodcirkulation og mild lymfedrænage giver resultater. Efter behandling vil huden føles sundere, have mere glød og rynker vil modvirkes. Krystallerne har også healende egenskaber i sig selv, hvilket du kan læse meget mere om på vores hjemmeside. 

Sådan bruger du din Gua Sha sten 

Her kommer en kort Gua sha brugsanvisning, så du kan komme trygt i gang med gua sha massage. Husk at Gua Sha sten har mange anvendelsesmuligheder, og at hudplejerutiner er en individuel sag. På vores hjemmeside har vi en lang række artikler, som også kan give inspiration til din rutine. Før man bruger sin Gua Sha sten, er det vigtigt, at huden påføres en naturlig olie. Dette sikrer det bedste resultat af behandlingen. Start med at åbne dine energistrømninger. Dette gøres ved at stryge nogle gange på brystbenet, inden man starter i højre side af ansigtet. Gua Sha stenen skal vinkles, så man får den store flade mod huden. På denne måde sikres det bedste resultat. 

 

På vores hjemmeside kan du finde mere inspiration til brug af din Gua Sha. Her findes også guider, som giver lidt flere detaljer end ovenstående. God fornøjelse 

Gua Sha ansigts behandling er naturligvis individuel, men her er nogle ideer til hvordan du kan føre din Gua Sha. Start altid med at påføre en naturlig olie på huden, 2-3 dråber er som regel nok. 

Du kan selvfølgelig stå foran spejlet og føre gua-sha'en som en del af dit aften eller morgen ritual.

Men her er nogle fif til hvor du ellers kan bruge den, tag den f.eks med ind i sofaen og brug den imens du ser du ser tv, på den måde giver du ofte dig selv lidt flere minutter fordi du ikke mister tålmodigheden.

Du kan også tage din gua-sha sten med i karbad og lave din ansigtsmassage imens du nyder det varme bad, mulighederne er mange.

 

 1. Start med at åbne op ved at stryge nogle gange under dine nøgleben foran på brystet. Begynd derefter på højre side af ansigtet, da det er sådan, at energi traditionelt menes at flyde.
 2. Det er vigtigt at du lægger din Gua Sha i en vinkel med så stor en flade på ansigtet som muligt.
 3. Start med at stryge op over ansigtet ved hjælp af gua sha siden i lige linjer fra hagen op og ud over kinderne.
 4. Stryg derefter opad og udad over det samme område ved hjælp af en zigzag-bevægelse.
 5. Start ved hagen og træk op ad kæben.
 6. Brug den lange buede side af Gua Sha'en og stryg forsigtigt over og udad fra næsesiden under øjnene, slut i fordybningen foran øret og stimuler lymfen der et par gange.
 7. Brug den lange buede side til at stryge fra midten af ​​panden og udad.
 8. Masser mellem brynene med enten flad eller spids side.
 9. Gentag denne proces på venstre side af ansigtet.
 10. Ved begyndende rynker er det godt at målrette, ved at strække huden på hver side af rynken og derefter massere langs rynken i en zigzag-bevægelse med den spidse ende af gua shaen. Dette giver stærk cirkulation til bunden af ​​rynken.
 11. Afslut altid din massage med at drænere til lymfen med blide lette strøg. Træk forsigtigt fra næsen og ud omkring øret og derefter ned ad halsen, her er det kun vægten fra stenen der gør arbejdet du skal ikke trykke til. Herved dræner du affaldsstoffer og væske der er hobet op under huden under massagen.

        Rigtig god fornøjelse

Læs også: Hvor ofte skal jeg Gua Sha